Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Ajándékcsomag küldés

Ajándékcsomag küldés a 21. században

2022. 11. 07. 22:09:58

5 + 1 ok, miért válaszd az ajándékcsomag küldést a hagyományos ajándékozás helyett.

Ha férfinak szánsz meglepetést, akkor férfi ajándék box!

2022. 11. 05. 18:54:26

Ajándék box férfiaknak? Néhány egyszerű húzással könnyedén fel lehet dobni egy férfinak szánt ajándék boxot, mutatjuk a saját megoldásainkat!

Ajándék küldés nyáron

2021. 08. 27. 10:29:12

Ajándékküldés országosan, gyors kiszállítással

Meg fogtok lepődni, az ajándék küldés nyáron sokkal trendibb, mint télen. Leszámítva persze a karácsonyi időszakot, amikor oly sok egyéb üzletágnak, ennek is a legnagyobb a sikere. A nyári kereslet növekedés a nyaralásokkal magyarázható, sokan ilyenkor töltik a szabadságukat külföldön és így a köszöntések ajándékküldés formájában történnek meg.

Ajándékkosár küldés Budapesten

2021. 08. 18. 13:10:54

Ajándékkosár küldés Budapesten

Az ajándékkosár küldés Budapesten az utóbbi években ugyancsak felszálló pályán van, amit több dologgal is magyaráznak a kiskereskedelmi elemzők. Egyrészt egész Európában általános tendencia, hogy a kisebb településeken kevesebben élnek ajándékküldéssel, mint a nagyobb városokban, ami azzal magyarátható, hogy az utóbbi esetben távolabb is élnek egymástól az emberek.

Ajándékküldés a tökéletes meglepetés

2021. 07. 22. 19:53:45

Ajándékküldés az új, modern meglepetés

Az ajándékküldésnél kevés szebb dolog van, az ember vagy azért örül, mert nagyon várja már azt a bizonyos dolgot, vagy azért, mert nem is tud róla, hogy kap valamit, és ezért meglepődik. Az ajándék mindkét esetben váratlanul érkezik és tényleg remek érzés átvenni egy csomagot a futártól, amit pont neked küldtek.

Az oldal tetejére