Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Anyák napi ajándék

Anyák napi ajándék csomagok. A rendelés végén megadható a kiszállítási nap. Ajándékküldés országosan minden településre választható.

Budapesten belül még anyák napján vasárnap is kiszállítunk!

Rendezés:

Anyák napi ajándékok

Anyák napja egy mozgó ünnep, azaz nem pontos dátumra, hanem bizonyos napra esik, ami május első vasárnapja. Ilyenkor az emberek meglepik édesanyjukat, nagymamájukat vagy éppen keresztanyjukat, megköszönve azt a rengeteg szeretetet és törődést, amit kaptak tőlük. Hiszen anyák nélkül egyikünk sem létezhetne!

Emiatt ez az ünnepnap igen fontos, ezért az sem mindegy, hogyan háláljuk meg az anyáknak a gondoskodást. Amellett, hogy ezen a napon minden házimunkát átvesznek a gyerekek - legyen szó kisgyerekről vagy már felnőttről -  és segítenek, ahol csak tudnak, egy anyák napi ajándék, egy kis figyelmes ajándékcsomag anyák napjára, vagy egy anyák napi virágcsokor is fontos üzenet, amellyel kifejezhetjük hálánkat és szeretetünket.

Milyen a jó anyák napi ajándék?

Nincsen olyan ajándék, amely mindenki számára tökéletes lehet, ezért fontos átgondolni azt, hogy kinek veszed az ajándékot. Édesanyádnak? Nagymamádnak? Keresztanyudnak? Mindenki más és más dolognak örül, ezért először azt gondold át, hogy az anyuka, akinek a meglepetést keresed, mit szeret a legjobban.

Anyák napján hagyományosan hasonlóak az alapok, mint nőnapon, tehát a virággal vagy édességgel nem lehet mellélőni, de egyúttal azt is vedd fontolóra, mi anyukád kedvenc virága vagy édessége. Egy szépen összerakott anyák napi virágbox tovább friss marad és feldobhatja egy szoba összképét, egy kézműves csokoládé vagy bonbon pedig mutatósabb és finomabb is, mint amit a hétköznapokon fogyasztunk. Webáruházunkban rengeteg féle virág összeállítás és prémium édesség közül választhatsz.

Nem kell egyből valami nagyon extravagáns dologra gondolni, néhány virágszál és egy kis ajándék is megteszi, de ha erre a napra egy színvonalasabb összeállítással készülsz, azzal egyúttal azt is mutatod, hogy foglalkoztál az ajándékkal, és szívből jövő a szándékod.

Anyák napi ajándékcsomagok

Webáruházunk kínálatában nem csak csokrokat találsz, hanem célzottan anyák napjára összeállított ajándékcsomagok és boxok is, amelyek hasonló tematikát követnek, viszont mindegyik eltérő, így kiválaszthatod, amelyik a neked leginkább tetsző és amelyik az ünnepelt számára a legtökéletesebb.

A szappanrózsából és csokoládéból összeállított ajándékboxok prémium minőségűek és megmutatják, hogy igazán törődsz az anyukáddal. A csomagok között vannak szolidabb darabok, amelyek visszafogott, de elegáns ajándékok azoknak, akik a nyugodtabb színeket kedvelik. Vannak persze pompás színekben játszó ajándékaink is, amelyek azoknak szólnak, akik szeretik a vidám színeket és a tekintetet vonzó dolgokat.

Anyák napi ajándékboxaink egy része kifejezetten virágokra épül, mások a csokoládéra. Választhatsz még különböző boros vagy éppen pezsgős dobozaink közül azok számára, akik szeretik a különleges italokat.

Anyák napján minden anyuka, nagymama és keresztanya megérdemli, hogy figyelmességgel és egy kisebb ajándékkal kedveskedjünk nekik, amellyel emlékezetessé tehetjük számukra ezt a napot. Még akkor is, ha épp külföldön dolgozunk, vagy az ország másik végében alapítottunk családot, és nem biztos, hogy személyesen is tudunk találkozni ezen a napon. 

Így rendeld meg az ajándékot anyák napjára

Az ajándék küldése pofonegyszerű, akár telefonról, akár tabletről, akár laptopról készülsz meglepni anyukádat. 

  • Válaszd ki a neked tetsző anyák napi ajándékot, ajándékcsomagot, tedd a kosárba, és ott nyomj a megrendelés gombra
  • Add meg a szállítási és számlázási adatokat, válaszd ki a fizetés módját
  • Véglegesítsd az anyák napi ajándék rendelésed
  • A többi már a mi dolgunk: csomagod időben, a kért napon fog megérkezni

Nézd át webáruházunk kínálatát, válassz minket, válogass kedvedre az anyák napi ajándékok között és találd meg a legtökéletesebbet!

Az oldal tetejére