Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Nőnapi ajándék: Ajándékcsomagok nőnapra

Ajándékcsomagok nőnapra. A rendelés végén megadható a kiszállítási nap. Ajándékküldés országosan minden településre választható.
Rendezés:

Nőnapi ajándékok 

Március 8-án tartott nőnapon az emberek világszerte különleges figyelmet szentelnek az anyáknak, feleségeknek, női barátoknak és kollégáknak, hogy megmutassák nekik, mennyire értékesek, mennyire szeretik és tisztelik őket. Vagyis ez egy olyan ünnep, ahol tipikusan a férfiak az aktívak, ők szerveznek extra programot, ők köszöntenek, nyújtanak át virágot és ajándékot kedves szavak kíséretében. 

Mivel a nőnap nem szabadnappal járó ünnep, ezért egyike azoknak az alkalmaknak, amit a munkahelyeken és az otthonokban is megtartanak. Férfiként tehát már február végén-március elején időszerű átgondolnod, kit mivel szeretnél meglepni. 

Nőnapi ajándék kislányoknak? 

A nőnapi figyelem és az ajándékok azonban nem csak a felnőtt hölgyeknek szólnak. Sok család meglepi nőnapi ajándékkal a kislányokat is, hogy már fiatal koruktól kezdve érezzék, fontosak és értékesek. A kedvesség lehet egy mesekönyv, egy lufi vagy egy aranyos plüssállat, éppúgy, mint egy szépen formált kisebb méretű nőnapi csokor: mindegyike mosolyt fog csalni a kicsik arcára.

Nőnapra ajándék vagy virág? 

Ha azon tűnődsz, hogy nőnapra inkább virággal vagy ajándékkal készülj, ne habozz: mindkettő remek választás lehet! Egy gyönyörű csokor virág frissességet és örömet sugároz, míg egy gondosan kiválasztott ajándék személyes értéket hordozhat, és hosszú ideig emlékeztetheti a megajándékozottat az irántad érzett szeretetre vagy tiszteletre.

Egyébként nem kell mindig pénztárcaterhelő költekezésbe fogni: pár szál virág vagy egy kicsit különlegesebb csokoládé sok esetben megteszi a kívánt hatást, persze nem árt, ha a köszöntésre is rászánsz egy kis időt.

Nőnapi ajándékcsomagok és kiegészítő ajándékok

Ha szeretnéd feldobni a nőnapi meglepetéseket, nézz szét nőnapi ajándékcsomagjaink között, amelyeket kifejezetten erre az ünnepre állítottunk össze. Ezek a csomagok alapvetően hasonló tematikát variálnak, de a gondosan kiválasztott prémium termékek és a tetszetős külcsín miatt inkább azoknak szól, akikkel Te is komolyabb érzelmi viszonyban vagy, vagy akire komolyabb hatást szeretnél gyakorolni.

Bár egy egyszerű szappanrózsából és csokoládéból álló nőnapi box is elérheti a kívánt hatást, ha például a feleségedről vagy a főnökasszonyodról van szó, javasoljuk akár egy teljesen egyedi nőnapi ajándék összeállítását, így tényleg kitehetsz magadért. 

Céges nőnap

Céges környezetben is fontos megünnepelni a nőnapot. Ha céges rendezvényt szervezel, gondolj különleges programokra és ajándékokra, hogy hölgy munkatársaidnak kellemesen teljen ez a napja.

Egy céges reggeli előtt mondott nőnapi beszéd, néhány virág vagy egy kisebb csomag kíséretében komoly hatással lesz a nőkre és a többi munkatársra is. Rendelhetsz masszázst erre a napra, esetleg valamilyen kedvezménykártyát. 

Az üzleti életben az is fontos, hogy megmutassuk, mennyire értékeljük női kollégáink munkáját és erőfeszítéseit. A hölgy munkatársak mellett azonban jó, ha odafigyelsz a vezető pozícióban dolgozó nőkre és a női üzleti partnerekre. Egészen apró gesztusok is komoly hatással lehetnek a későbbi együttműködésre, az éves eredményekre. 

Ha nagyobb céges nőnapi megrendelésben gondolkodsz, javasoljuk Ajandekcsomagom.hu partneroldalunk céges nőnapi részlegét, ahol komoly mennyiségi kedvezményekkel várnak.

Összességében a nőnap egy nagyszerű alkalom arra, hogy kifejezzük szeretetünket és elismerésünket a különleges nők iránt az életünkben. Legyen szó családtagokról, barátokról vagy munkatársakról, egy figyelmes ajándék vagy egy kedves gesztus mindig örömet okoz és emlékezetes marad.

Tekintsd át kínálatunkat és válaszd ki a helyénvaló nőnapi ajándékot!
Az oldal tetejére