Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Ha férfinak szánsz meglepetést, akkor férfi ajándék box!

Ha férfinak szánsz meglepetést, akkor férfi ajándék box!

Ajándék box férfiaknak? Néhány egyszerű húzással könnyedén fel lehet dobni egy férfinak szánt ajándék boxot, mutatjuk a saját megoldásainkat!

Férfi ajándék box

Legyen szó névnapról, születésnapról vagy bármilyen ünnepről, az erősebbik nem számára mindig remek ajándékötlet egy ajándék box összeállítás. Egyrészt mert elegáns, másrészt mert kiélhetjük benne a kreativitásunkat, nem utolsósorban pedig mert egy igazi „titkos” meglepetésről beszélünk.

Jogosan vetődhet fel benned a kérdés, hogy mi is az ajándék box és a többi ajándékcsomag közötti különbség, és hogy milyen előnyökkel kecsegtet az ajándékozás eme formája. Nos, az ajándék box legnagyobb előnye, hogy sok ajándékválogatással szemben, mint például az ajándékkosarak, teljesen zárt. Mivel kívülről nem látni, hogy mit is rejt a csomagolás, így a meglepetés talán még nagyobb lesz. Design tekintetében a doboz és a hengeres formák dominálnak, igazából csak ízlés kérdése, hogy melyiket választod.

Férfi ajándék box igazi férfiaknak

Az igazi férfiról mindig könnyed borostára, öltönyre, szivarra és egy pohár elegáns italra asszociálunk, legalábbis azok, akik még a James Bond filmeken nőttek fel. Ennek fényében pedig nem is olyan könnyű megajándékozni egy férfit, legyen az a párod, az édesapád, a munkatársad vagy egy jó barát. Talán nincs is ideális választás, bizonyos alapkérdések mentén azonban mégis körvonalazódik, hogy mi is lenne a tökéletes meglepetés.

Férfi ajándék box vásárlási szempontok

Az első, amit el kell döntened, hogy egy dologra fókuszálj-e az ajándék box összeállításánál, vagy legyen inkább minél sokrétűbb, ha úgy tetszik, eklektikus a férfi ajándék box válogatás. Az ajandek-kuldes.hu kínálatában például vannak kiváló, minőségi borokat tartalmazó ajándékválogatások, melyeknek a legtöbb férfi biztosan örülni fog. 

Azért erre sincsen garancia, hiszen nem feltétlenül borivó az összes hímnemű. Ebben az esetben az italoknál maradva whiskys, pálinkás vagy egyéb minőségi rövid italakat tartalmazó ajándék boxok közül is válogathatsz.

Persze az alkohol mellett egyéb lehetőségek is vannak, hogy igazán menő ajándékkal lepd meg azt, akit szeretnél megajándékozni. Bizonyos férfi ajándék boxokban például az édességek dominálnak, míg másokban a különleges fűszerek. Érdemes ajándékozás előtt feltérképezni a másik ízlését, és csak ezt követően válogatni a tematizált ajándékok között.

Külcsín és egyediség

Fordíts figyelmet arra is, hogy milyen legyen a férfi ajándék box külső megjelenése, egy rózsaszín, vagy lila szín nem feltétlenül passzol az erősebbik nemhez, de persze nyugodtan választhatsz ilyet is. Ha gyengéd szálak fűznek az illetőhöz, akkor remek döntés lehet a bordó, vagy sötétpiros szín, ha rokonról vagy barátról van szó, akkor inkább a sötétebb tónusokat javaslom. 

A színválasztást befolyásolhatja még az illető kora, no meg az ajándék box tartalma is. Egy drágább, minőségi borválogatáshoz például tökéletesen passzolnak a barna árnyalatok, egy idősebb férfi elegáns válogatása pedig szinte hívja a fekete tónusokat. Esküvőre vagy születésnapra pedig nyugodtan maradhatsz a fehér vagy világos színeknél.

Személyes üzenetet

Az ajándék box férfiaknak lehet személyes jellegű is, ez mindenekelőtt akkor remek ötlet, ha hölgy ajándékoz férfinak. Az ajándékok közé ugyanis nyugodtan elrejthetsz egy fotót magadról, vagy éppen kettőtökről. Emellett pedig szintén nagy siker szokott lenni a személyes üzenet küldése. Egy rövid vallomás, vers idézet, pár kedves szó minden férfi szívét megdobogtatja, emellett pedig valóban személyessé teszi az ajándékot.

Az oldal tetejére