Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Ajándékküldés bármely alkalomra, országos gyors kiszállítással

5 + 1 ok, miért válaszd az ajándékcsomag küldést a hagyományos ajándékozás helyett.

Karácsonyi ajándékkosarak - kinek ajánlott?

Rendelj karácsonyi ajándékkosarat, és nyűgözd le rokonaidat, barátaidat vagy üzleti partnereidet, kollégáidat!

Ha férfinak szánsz meglepetést, akkor férfi ajándék box!

Ajándék box férfiaknak? Néhány egyszerű húzással könnyedén fel lehet dobni egy férfinak szánt ajándék boxot, mutatjuk a saját megoldásainkat!

Ajándék küldés nyáron

Ajándékküldés országosan, gyors kiszállítással

Meg fogtok lepődni, az ajándék küldés nyáron sokkal trendibb, mint télen. Leszámítva persze a karácsonyi időszakot, amikor oly sok egyéb üzletágnak, ennek is a legnagyobb a sikere. A nyári kereslet növekedés a nyaralásokkal magyarázható, sokan ilyenkor töltik a szabadságukat külföldön és így a köszöntések ajándékküldés formájában történnek meg.

Ajándékkosár küldés Budapesten

Ajándékkosár küldés Budapesten

Az ajándékkosár küldés Budapesten az utóbbi években ugyancsak felszálló pályán van, amit több dologgal is magyaráznak a kiskereskedelmi elemzők. Egyrészt egész Európában általános tendencia, hogy a kisebb településeken kevesebben élnek ajándékküldéssel, mint a nagyobb városokban, ami azzal magyarátható, hogy az utóbbi esetben távolabb is élnek egymástól az emberek.

Ajándékkosár küldés

Ajándékkosár küldés országos kiszállítással

Az ajándékosár küldés jóval régebbi időkre tekint vissza hazánkban is, mint például az ajándékdobozoké vagy ajándékboxoké. Valamikor az 50’-60’-as évekbe jött divatba és ma is igazán trendi tud lenni egy szépen összeválogatott ajándékkosár, amit szinte minden alkalomra lehet ajándékozni.

Ajándékküldés az új, modern meglepetés

Az ajándékküldésnél kevés szebb dolog van, az ember vagy azért örül, mert nagyon várja már azt a bizonyos dolgot, vagy azért, mert nem is tud róla, hogy kap valamit, és ezért meglepődik. Az ajándék mindkét esetben váratlanul érkezik és tényleg remek érzés átvenni egy csomagot a futártól, amit pont neked küldtek.

Ajándékküldő szolgálatunk Magyarországon belül minden településre egységes áron kiszállítja ajándékcsomagját. Bárhová, küldhet ajándékot, nem csak otthonra, hanem akár intézményekbe is, kórházba, idősek otthonába, munkahelyre, de még egy kis tanyára, nyaralóba is ha van címe vagy helyrajzi száma és vezet oda autóút.  Ez külföldre is érvényes, ha van egy pontos cím amit megtud adni, az alábbi országokba eljuttatjuk megrendelt ajándékcsomagját: Szlovákia , Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország, Lengyelország, Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Dánia, Franciaország, Olaszország, Írország.

Keresés