Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Húsvéti kosarak és ajándékok

Húsvéti ajándékkosarak és ajándékcsomagok. A rendelés végén megadható a kiszállítási nap. Ajándékküldés országosan minden településre választható.
Rendezés:

Ajándékküldés húsvétra? Ennél jobb megoldást nem is választhatnál. Ha egy egész családot szeretnél meglepni, küldj egy hatalmas ajándékkosarat. Szülők és gyerekek is rajongani fognak az ajandek-kuldes.hu oldalon megrendelt ajándékokért. 

Húsvéti csomag

Húsvéti csomagot gyereknek és felnőtteknek is készítünk édességekből és más finomságokból. Húsvéti csomag rendelését országosan minden településre akár már másnap kiszállítjuk. Érdemes időben megrendelni a húsvéti ajándékot, amíg a készlet tart.

Húsvéti ajándék gyerekeknek

A kisebb és nagyobb csomagok között számos húsvéti ajándékot találsz gyerekeknek is édességekből és más finomságokból. Ha nem tudsz találkozni szeretteiddel, válassz ajándékküldést és mi az ajándékozott címére kézbesítjük az ajándékot. Unokáknak és locsolóknak is felsorolunk jó pár húsvéti ajándék ötletet,  természetesen a húsvéti csoki nyuszit és a húsvéti csoki tojást is beleértve. 

Húsvéti kosár

Ha egy egész családot szeretnél meglepni húsvéti ajándékkal akkor ajánljuk a húsvéti kosarainkat. Az egész család minden tagja talál benne megfelelő ajándékot, így mindenkinek jut belőle. 

Az oldal tetejére