Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Anyák napi ajándék ötletek anya-típusok szerint

Kovács Viktor
2024. 04. 08. 08:46:12
Anyák napi ajándék ötletek anya-típusok szerint

Bizonytalan vagy, mivel lepd meg anyukád anyák napjára? Közelíts a személyiségjegyei felől: egyes anya-típusokhoz jól passzolnak bizonyos ajándékfajták. 

Az anyák napja minden anyuka és gyermek számára fontos esemény kortól függetlenül. Ha Te is a legjobb meglepetést szeretnéd az anyukádnak, akkor biztosan érezted már azt a bizonytalanságot is, hogy vajon elég szépet, kedveset választottál-e erre a csodás alkalomra. Ahogy a lehetséges meglepetések, úgy az anyukák sem egyformák. Mutatunk most pár alaptippet, hogy milyen édesanyához milyen típusú ajándék illik a neves napra. Anyák napi ajándék ötletek anya-típusok szerint! 

A klasszikus anya

Miről ismerszik meg egy régi vágású, avagy klasszikus anyuka? Először is arról, hogy komolyan veszi a nevelésed, másrészt, hogy követi a hagyományokat. Néha kicsit szigorú, de sokkal gyakrabban kényeztető. Ha a Te anyukád is ilyen, akkor nem kell sokat gondolkodnod az anyák napi meglepetést illetően, a legjobb, ha egy klasszikus anyák napi virágcsokor mellett döntesz. Azonban egy gyönyörű virágot is ki lehet még egészíteni egy-két kedvességgel. Az anyák napi liliomcsokor pontosan erről szól, hiszen itt a friss virágokat egy különleges Szamos tábla csokoládé és egy édes plüss mackó dobja fel.

anyák napi liliomcsokor

A divatos anya

Milyen napjainkban egy modern, divatos anyuka? Nem csak a gyerekeire figyel, de magára is. Ha úgy tetszik, kortól függetlenül menő. Követi a modern trendeket, legyen szó öltözködésről, ételekről, a szabadidő eltöltéséről vagy bármi egyébről. Ha a te anyukád is ilyen, akkor tökéletes anyák napi választás a Diszkrét Raffaello Box, hiszen igazi menő dolgokat tartalmaz. A szappanrózsa amellett, hogy divatdiktátor testápolási különlegesség, valóban első osztályú dekoráció, illetőleg kényeztető fürdési élményt kínál. Közben pedig akár egy Raffaello csokoládéval is fokozhatja anyukád a kikapcsolódás élményét.

Az Eco anya

Az Eco, azaz a környezettudatos, zöld gondolkodást – szerencsére – mind több ember tudja magáénak. Így vannak vele a felelősségteljes anyukák is, hiszen korántsem mindegy, hogy milyen földet hagynak a gyerekeikre, unokáikra, azaz Rád. Ha a te anyukád is foglalkozik a bolygó sorsával, akkor anyák napja alkalmából érdemes megtisztelni őt egy olyan ajándékkal, ami passzol ehhez a gondolatisághoz. Ilyen lehet például egy kézzel készített kerámia virág, amely soha nem hervad el, sőt még rászorulókat is segíthetsz vele. Otthoni dísznek pedig szintén elsőosztályú meglepetés.

A művész anya

Miről ismerszik meg egy művész típusú anyuka? Sok jele van a kreativitásnak, ha anyukád szeret moziba, színházba járni, esetleg a különböző kiállítások sem hagyják hidegen, akkor biztosan van művészi vénája. Emellett az ilyen típusú anyukák gyakran maguk is szeretnek valamilyen alkotó tevékenységet végezni. A kötés, a hímzés, a gyöngyfűzés mind szerepelhet a kedvelt hobbijaik között. Egy művész típusú anyukának a virág mellé mindenképpen dukál valamilyen kreatív ajándék is. Klimt híres festménye (A csók) már gobelin formában is elérhető, ha az édesanyád szeret varrogatni, akkor ez tuti befutó lehet a jeles nap alkalmából.

A menedzser anya

A menedzser típusú anyukák elsősorban a fiatalabb korosztály tagjai közül kerülnek ki. Jellemző rájuk, hogy folyton lendületben vannak, fontos számukra a siker, és senki nem tántoríthatja el őket attól, hogy elérjék a céljukat. Számukra sem feltétlenül egyszerű dolog igazi meglepetést találni erre a napra. Virágcsokor helyett inkább anyák napi virágboxszal lepd meg őket, és ha igazán tutit akarsz, akkor gondolkodj élmény alapú ajándékban. Egy jó kis siklórepülés például minden menedzser típusú anyukát az egekbe emel. A megnyugtató lebegés után pedig ismét jöhetnek a pörgős hétköznapok.

Anyák napi ajándék ötletek: anyák napi virágcsokor

A gasztro anya

A gasztro anya típusát nagyon sokan ismerik, sőt lehet, hogy a te anyukád is közéjük tartozik. Legfontosabb tulajdonságuk, hogy számukra a konyha nem ellenség, hanem a lehetőségek birodalma. Imádnak sütni-főzni és minden ünnepre kitalálnak valami különleges finomságot. Ha ráismersz az anyukádra, akkor lepd meg valami olyasmivel, amivel még jobban kiélheti a gasztro szenvedélyét. Ez a fűszerválogatás a világ minden konyháját, pontosabban annak alapízeit tartalmazza, így anyukád is kipróbálhatja a görög, mexikói, indiai stb. ételkülönlegességeket. Nem utolsó sorban pedig ez az egész családnak ajándékot jelent.

Képek forrása:

Az oldal tetejére