Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ajándékkosár küldés

Ajándékkosár küldés

Ajándékkosár küldés országos kiszállítással

Az ajándékosár küldés jóval régebbi időkre tekint vissza hazánkban is, mint például az ajándékdobozoké vagy ajándékboxoké. Valamikor az 50’-60’-as évekbe jött divatba és ma is igazán trendi tud lenni egy szépen összeválogatott ajándékkosár, amit szinte minden alkalomra lehet ajándékozni.

Az ajándékkosár küldés valamiért mindig a bőségre emlékeztet bennünket, arra, hogy ebben az ajándékba tényleg bele került minden, ami csak lehet. Ezzel együtt nagyon elegáns is tud lenni egy ilyen ajándékválogatás, jóllehet néha a retro hangulat is megjelenhet benne. Ennek persze az az oka, hogy valóban régi hagyománya van az ajándékkosár küldésnek. Régebben pedig fixen a piros szín, a szegfű és a Napóleon konyak, no meg a karaván kávék domináltak egy ilyen összeállításban. Persze ezzel nem leszólni akarjuk a valamikori ajándékválogatásokat, annyi az egész, hogy régen az volt a divat, most pedig más. Ki tudja, lehet egyszer még újra menő lesz a szegfű is, hiába a rózsa uralja most a nők szívét.

Ajándékkosár küldés trendin

Jelen idő szerint tehát egy ajándékkosárban nem a szegfű dukál, hanem a kézműves termékek, mint a csokoládé, a méz vagy a lekvár. Csupa olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni a hipermarketek polcain. Egy picit a mostani világ ugyanis szembe megy a globalizációval, és nem a mindenhol megvásárolható drága termék lesz az ajándékok etalonja, hanem a kis manufaktúrákban készülő kézműves termékek. Természetesen ezek a termékek nem csak attól egyediek, hogy nem nagy gyárakban készültek, hanem attól is, hogy kiváló minőséget képviselnek. Finom, egészséges és egyedi – ezzel a három szóval lehetne jellemezni az ajandek-kuldes.hu ajándékkosarak tartalmát, a külcsínt pedig azzal, hogy elegáns és trendi. Az ajándékkosár küldés, így kiemelkedik a mindennapok ajándékozási szokásaiból, hiszen minden tekintetben kiválót képes nyújtani.

Ajándékkosár küldés tematikusan

A Napóleon konyak és a vörös szegfű helyett ma az ajándékkosár küldés már tematikusan épül fel. Azaz lehet ajándékozni meglepetésválogatást karácsonyra, nyárra, nőknek vagy férfiaknak. Na jó, az ajándékkosarak azért inkább a nőknek vannak kitalálva, mint a férfiaknak, de ez bizonyára csak azért van, mert a kosár kapcsán a mai napig a legtöbben Piroskára asszociálunk. Mindenesetre lehet úgy összeállítani egy ajándékkosarat, hogy gyümölcsökkel, alkoholos italokkal avagy éppen csokoládékkal legyen tele. Ehhez képest pedig máris fókuszálhatunk egy alkalomra. Az ajándékkosár küldés egyébként a szocialista országokból, pontosabban a valamikori Szovjetunióból érkezett meg hozzánk. Elsődleges szerepe pedig valamikor a munkahelyi teljesítmény elismerése volt. Ebből a szempontból is más idők fújdogálnak mostanság, hiszen az ajándékkosár küldés ma elsősorban a romantikus gesztusok égisze alatt születik meg. Az ajándékozás ezen formáját ugyanis leggyakrabban az udvarlás hívja életre, ezután azonban kétség kívül a céges ajándékozás áll a második helyen, a dobogó harmadik fokán pedig a szülinapi köszöntés áll.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajándékkosár küldés

Keresés