Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Csúcs Valentin-napi ajándék ötletek

Kovács Viktor
2024. 02. 13. 18:18:45
Csúcs Valentin-napi ajándék ötletek

Válassz a felsorolt ajándék ötletekből Valentin-napra, és hódítsd meg kedvesed egy szerelmes üzenet kíséretében! Gyors kiszállítás országosan! 

A Valentin-nap hasonlóan a karácsonyhoz vagy bármilyen másik jeles ünnephez, komoly fejtörést okoz az embereknek. Elsősorban persze ezúttal is a férfiak vannak bajban, amennyiben nem egy virágcsokorral akarják letudni a dolgot, hanem egyéb meglepetéssel is szeretnének kedveskedni a párjuknak.

Érdekes módon az erősebbik nemként emlegetett hímnemű egyedek számos helyzetben nehezebben hoznak döntést, mint a nők. Többek között ilyen az ajándékozás is. A virág magától értetődően megfelelő választás számos alkalomra, de gyakran itt meg is áll a tudomány. A Valentin-nap ráadásul egy meglehetősen személyes ünnep, így ha lehet, még nagyobb bajban vannak a kevésbé romantikus vagy kevésbé kreatív férfiak.

A kézműves és a kézzel készített mindig hatásos

Érthető módon senki nem szeretne valami elcsépelt, tucat terméket ajándékozni a kedvesének a szerelmesek napján, hiszen az nem alkalmas arra, hogy kifejezze a kapcsolat különlegességét. De mégis, milyen Valentin-napi ötletek jöhetnek szóba? Bizonyára sokszor gondolkodtál Te is ezen, és abban sincs semmi meglepő, ha nem találtad meg a választ. Segítünk egy picit.

Valentin napi ajándék ötletek - kézműves ajándék

Ott vannak például a különféle kézműves termékek, amelyek mind különlegesek a maguk módján. Lehet ez csokoládé, lekvár, méz – vagy bármi egyéb matéria, amit gondos kezek formáltak fogyasztható, vonzó formává. A fontos az, hogy ne lehessen őket bárhol megvásárolni, hiszen ebben az esetben az érték az egyediségben mutatkozik meg. Bizony nem is olyan kis dolog olyan finomsággal meglepni valakit, ami nem 12 egy tucat termék, amit bárki megkap.

Ezt a műfajt legjobban partner oldalunk, a Meglepetésem.hu űzi - kézműves termékekért cserébe látogass el a linken található oldalukra.

Egyáltalán nem kell megijedni a kézzel készített ajándékok gondolatától sem. Akár a férfiak is készíthetnek csecsebecséket a kedvesüknek, legyen az egy ékszer, kesztyű, sál vagy bármi egyéb, amit otthon, egyedül össze tudunk barkácsolni. A kétbalkezeseknek sem kell berezelni, hiszen ma már az interneten számos olyan oktató videót megnézhetünk, ami alapján bárki készíthet egy apró kedvességet - akár Te is.

Ha a saját kezeddel állítanád elő Valentin-napra szerelmednek az ajándékot, inspirációért keresd fel a KreatívKavicsot.

Ha inkább az előre elkészített csomagokat részesíted előnyben, mondjuk idő híjján, akkor íme néhány konkrét, elérhető javaslat a továbbiakban.

Valentin napi ajándék ötletek férfiaknak

Három olyan ajándékcsomag ötletet adok, ami már bevált, kipróbált, és férfi kedvesednek is tetszeni fog, ha megrendeled neki. 

1) Valentin-napi boxok férfiaknak: a Jameson itt a lényeg, és le tudod tesztelni, mennyire szeret Téged - ha megkínál a csokiból, átment a teszten.

Valentin napi ajándék ötlet férfiaknak

2) Lufi és egy kiegészítő együtt: a héliumos lufi speciális csomagolásban kerül kiszállításra, más ajándékküldő szolgálatokkal ellentétben az egész országban szállítunk.

3) Édes Valentin: ha tudod, hogy édesszájú a kedvesed, akkor ez a neki való összeállítás. 

Valentin napi ajándék ötletek nőknek

Következzen három bevált ajándék ötlet, ha férfiként nőt szeretnél meglepni:

Klasszikus rózsacsokor: természetesen a rózsacsokor Bálint napra az egyik legnépszerűbb választás.

Ízkavalkád: ha a szerelem napján érzéki ízekkel szeretnéd elkápráztatni szíved választottját.

Valentin-napi boxok hölgyeknek: ebben az összeállításban a pezsgő és a rózsa játssza a főszerepet. 

Valentin-napi ajándék ötlet nőknek

Bármelyik ajándékot is választod, nagyot dob az összhatáson, ha egy romantikus üzenetet mellékelsz, aminek a szövegét 100% Te adhatod meg! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Valentin napi ajándékcsomag
Az oldal tetejére