Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Olcsó karácsonyi ajándék?

Kovács Viktor
2023. 12. 11. 09:50:02
Olcsó karácsonyi ajándék?

Válogasson jó ár-értékű csomagjaink között, és szerezzen úgy meglepetést, hogy közben nem költ vagyonokat karácsonykor!

Sajnos a legtöbb ember nem tud annyi pénzt költeni karácsonykor, amennyit szeretne. A pénztárca nem engedi, hogy azt vegyük meg a szerettünknek, amit igazán szeretnénk, ilyenkor nincs más választás, marad az alku. Azonban kevés rávaló esetén sem szabad az olcsó karácsonyi ajándékok mellett dönteni, mert az is lehet, hogy pénzkidobás lesz a vége.

Kevesebb pénz annyit jelent, mint több gondolkodás. Ajándékvásárlás tekintetében mondhatni a választék végtelen, így ár-érték arányban meg lehet találni a legjobbat, nem szabad feltétlenül letenni a voksot rögtön a legolcsóbb ajándék mellett. Ha csak az árat nézzük, akkor könnyen lehet, hogy az olcsó egyet jelent a silánnyal. Silány ajándékot pedig senki nem szeret kapni és az is kellemetlen érzés, ha a meglepetésünk a csomagolópapírral együtt a kukában végzi.

olcsó karácsonyi ajándék helyett jó ár-értékű meglepetés

Olcsó ajándék helyett trükközzünk

Érdemes ezért bevetni pár praktikát, hogy a kevéske pénzünkért cserébe a lehető legjobb dolgokat tudjuk megvásárolni. Ilyen, ha nem offline vásárolunk, az interneten gyakran kedvezőbb áron kapjuk meg ugyanazt a terméket, mintha hagyományos boltban vásárolnánk. Elsőre talán meglepő lehet, de bizonyos esetekben azon is sokat tudunk spórolni, ha nem itthoni oldalakról rendelünk.

Kínából sok dolgot fillérekért be lehet szerezni, sőt még ajándékot is kapunk a vásárlás mellé. Fontos azonban, hogy megbízható webáruházakon szemezgessünk, és nem árt jóval karácsony előtt elkezdeni a nézelődést. Jó megoldás, de kicsit macerás. Az akciókat szintén érdemes figyelemmel kísérni az interneten, mert szinte mindig van valamire leárazás, ilyenkor persze az a legtutibb, ha nincs határozott elképzelésünk a meglepetést illetően.

Mielőtt a legelső utunkba kerülő alacsony árú ajándék mellett döntünk érdemes megnézni az ár-összehasonlító oldalakat is, bizonyos termékeknél pedig az sem ördögtől való, ha használtan vesszük meg őket. Nem kell, hogy egy ajándék drága legyen, de ha ócska, akkor inkább arra ne is költsünk pénzt. Gondoljunk bele, mi sem szeretnénk bóvlit kapni.

Kedvező árú, ötletes karácsonyi ajándékok

Az ajandek-kuldes.hu oldalán számos karácsonyi ajándékcsomag közül lehet válogatni, ahol vannak kifejezetten kedvező árú ajándékösszeállítások is. A Karácsony kedvenc ajándékcsomag például igazán jó áron kapható, mely drága ajándék az ünnepekre, mégis igazi különlegesség és igazán gyönyörű meglepetés.

Az ajándékcsomag összetevői már önmagában olyan üzenetet hordoznak, hogy odafigyelünk a másikra, törődünk vele. A tea és csokoládé válogatás csomagolása egy csipetnyi luxus érzetét kelti, az ízéről pedig ne is beszéljünk, muszáj kipróbálni. Ez az összeállítás a kispénzűek számára is elérhető ajándék, mégis prémium minőség és egy igazi különlegesség. Az alacsonyabb ár tehát semmi esetre sem egyenlő azzal, hogy silány.

Ajándékszaporítás ügyesen

Ki mondta, hogy egy ember egyenlő egy ajándékkal? Senki. Az ajándékkosaraknak a sok között az is kiváló tulajdonsága, hogy több embernek is adható. Ez nem csak céges környezetben remek dolog, hiszen egy Gourmet ajándékkosarat nyugodtan adhatunk egy házaspárnak vagy éppen egy egész családnak is.

A bor és nasi ajándékcsomag például nőknek és férfiaknak is ugyanolyan tökéletes ajándék. A Bock Villányi Cabernet Sauvignon nem firtatja a nemi hovatartozást, egész egyszerűen finom. A  whisky bonbon pedig olyan ínyencség, amelyet férfi-nő, gyerek és idős egyaránt hatalmas élvezettel fogyaszt. Az Elephant chips tallér pedig biztos, hogy első kóstolásra szerelem lesz.

olcsó ajándékcsomag

Egyedileg összeválogatott ajándékcsomag

Nem kötelező pénz hiányában olcsó karácsonyi ajándékok mellett dönteni, mivel az, ami kevesebbe kerül, lehet nagyon is értékes. Már csak azért is értékes, mivel nem egy kézlegyintéssel vásároltunk, hanem időt szántunk rá, hogy megtaláljuk a lehető legjobbat a pénztárcánkhoz képest. Vagyis figyeltünk, gondoltunk arra, akinek a karácsonyi meglepetést vettük.

Ha mégis valami igazán különlegességre vágyik, partnerünk, a meglepetesem.hu oldala lehetőséget kínál arra is, hogy egyénileg válogassa ki azokat a különleges ajándékokat, amelyek aztán a díszcsomagolásba kerülnek. Válasszon bármit is, biztos, hogy egyedi lesz, mivel nem lehet csak úgy lekapni egy multi cég polcáról. Ha valaki olcsó ötletes karácsonyi ajándékokat keres, akkor meg is fogja találni, csupán egy kis időbe és gondolkodásba kerül.  

Végül döntsön bármilyen karácsonyi csomag mellett, a csomag mellé fotót és üzenetet is mellékelhet, amivel meghittebbé és személyesebbé teheti a meglepetést

Képek forrása:

Az oldal tetejére