Barion Pixel
Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Rendeljen ajándékcsomagokat karácsonyra online!

Kovács Viktor
2022. 11. 07. 22:42:05
Rendeljen ajándékcsomagokat karácsonyra online!

Az összes fontos szempont, mielőtt megrendelné a karácsonyi ajándékcsomagokat.

A karácsony a legmeghittebb ünnepünk, ezért a szentestét a legtöbben a szűk családdal tartják. A karácsony másnap és harmadnap pedig arról szól, hogy végig látogatjuk a rokonságot, testvéreket, unokatestvéreket és barátokat. Azonban sajnos nem tudunk mindenütt jelen lenni, még akkor se, ha szeretnénk, szerencsére ebben segít az online karácsonyi ajándékcsomag rendelés.

Egy ajándékcsomag karácsonyra mindig kiváló meglepetés, de nézzük most meg azokat a fő előnyöket, melyet az ajándékozásnak ez a fajtája tartogat számunkra.

ajándékcsomag karácsonyra

Karácsonyi ajándékcsomag szeretteidnek

1. Távolból is eléred azt, aki közel van hozzád

Tartózkodjon bár külföldön vagy az ország másik végében, úgy is meg tudja lepni karácsonyra a másikat, hogy személyesen nincs ott.

2. Különlegességek minden szinten

Az ajandek-kuldes.hu olyan ajándékválogatásokat kínál, melyek darabjait nem tudja csak úgy levenni a boltok polcairól, hiszen mindegyik egyedi a maga módján, gyakran kis kézműves manufaktúrákban készülnek, vagy őstermelők állítják elő.

3. Gyors és egyszerű

A megrendelés gyerekjáték és az idejét sem fogja rabolni. Nem kell a karácsonyi dömping közepén órákon át rostokolni a zsúfolásig telt bevásárló központokban.

4. Prémium megjelenés

Egy ajándék esetében nem csak a belbecs, de a külcsín is számít. Legyen szó ajándékkosárról, ajándékcsomagról vagy ajándék boxról, biztos lehet benne, hogy már a gyönyörű megjelenésével is örömet okoz a másiknak.

5. Kiszolgáljuk az igényeket

Az ajandek-kuldes.hu oldalán minden termék áttekinthető kategóriákba van szedve: külön találja a gyerekeknek, nőknek és férfiaknak szánt ajándékválogatásokat, és külön kategorizálva a karácsonyi meglepetéseket is. A választása így még egyszerűbb lesz.

A karácsonyi ajándékcsomagok esetében két opció közül is választhat. Vagy mindenkinek kisebb csomagot küld, vagy pedig egy nagy, közös ajándékválogatást. Persze ez annak is a függvénye, hogy mennyire áll közel az adott családhoz, hiszen azért az egyedi csomag jóval személyesebb hangulatú.

Céges ajándékcsomag karácsonyra

Partnerünk, az ajandekcsomagom.hu nem csak magánszemélyeknek kínál ünnepi ajándékválogatásokat, de cégek számára is. Nálunk is egyre nagyobb divat, hogy év végén a cégvezetés megajándékozza az alkalmazottakat egy kisebb-nagyobb meglepetéssel

Ha cégvezető, akkor mindenképpen fontolja meg ezt a lehetőséget, mert az elegáns ajándékcsomagok egyúttal kiváló motivációs eszközök a következő évre nézve. 

Vannak alacsonyabb árfekvésű összeállítások, mellyel mindenkit meglephet. A nagyobb, prémium karácsonyi ajándékcsomagok pedig tökéletesen alkalmasak arra, hogy elismerje a legjobb alkalmazottak idei munkáját.

Mire figyelj még oda a választásnál?

Sajnos Magyarországon is egyre nő a különböző allergiában szenvedők száma, így egy karácsonyi ajándékválogatásnál arra is érdemes odafigyelni, hogy ne kapjon például tejet tartalmazó csokoládét az, aki allergiás a tejre. 

De nyugodtan mondhatjuk azt is, hogy ne kapjon alkoholos karácsonyi ajándékcsomagot az, aki történetesen nem iszik szeszes italt. A választásánál tehát mindig figyelj oda a másik igényeire.

Kinek mit? Nagyon nem mindegy

A karácsonyra való felkészülés egyik legstresszesebb része, amikor eldől, ki milyen ajándékot kap. Az ötletbörze akár maratoni is lehet, és közel sem biztos, hogy sikerül minden egyes rokon és barát esetében dűlőre jutni. 

Ha az ötletelés elején áll, érdemes áttekinteni egy felkészült csapat áttekintését, aki tényleg mindenkire gondoltak, amikor a karácsonyi ajándék ötletelés témáját elővették. Karácsonyi ajándék szülőknek, gyerekeknek, céges karácsonyi ajándék? Mindenre van válasz!

Egyedi karácsonyi ajándékcsomagok

A fentiek miatt ezért arra is van lehetősége, hogy maga állítsd össze az ajándékcsomagot, ajándékkosarat vagy ajándék boxot, amit adni szeretnél. Természetesen ez valamivel hosszabb ideig fog tartani, mintha csak levennr egy kész „meglepetést” a virtuális polcokról, de így teljesen személyre szabhatja az ajándékodat. Ha egyedi összeállításra van szüksége, akkor válassza másik partnerünket, a Meglepetésem.hu oldalát

ajándékcsomag karácsonyra online

Légy minél személyesebb

Ha már a személyes meglepetéseknél tartunk, akkor van pár tipp, hogy minél személyesebbé tegye a karácsonyi ajándékcsomagot. 

Minden esetben lehetőség van arra, hogy elrejtsen egy üzenetet az ajándékok között, ami történhet képeslapon, vagy egy esztétikus papírlapon is. 

Emellett az is lehetséges, hogy egy magáról készült fotót bújtasson el az ajándékok közé. Nincs más dolga, mint digitálisan elküldeni a fotót, amit mi kinyomtatunk és szépen bekeretezünk. 

Ezekkel az apró gesztusokkal még meghittebbé tudja tenni az ünnepeket, még akkor is, ha éppen nem tud személyesen jelen lenni.

Rendeljen magadnak

Persze nem csak arra van lehetősége, hogy egy megadott címre küldöd el az ajándékválogatást, de arra is, hogy magának rendelje meg azt. Ez tökéletes választás abban az esetben, ha személyesen tudja felköszönteni a szeretteidet. Az ajandek-kuldes.hu különleges, egyedi és prémium kategóriás karácsonyi ajándékcsomagjai minden esetben tökéletes választás lehetnek.

Rendelj bárhonnan bárhová

Az esetek többségében azért akkor rendel valaki karácsonyi ajándékcsomagot, ha nem tud személyesen jelen lenni az ünnepeken, de mégis szeretne megajándékozni valakit vagy valakiket. Az eddigi tapasztalatunk az, hogy karácsonykor a legtöbb ajándékküldés Budapesten zajlik.

De szeretném hangsúlyozni, hogy bárhonnan küldhet ajándékcsomagot: ha például Amerikában él, de a magyarországi Kisbodakra akar küldeni valamit, akkor annak semmi akadálya nincs, hiszen a megrendeléshez csak internetkapcsolatra van szükség. Még számítógépre sem, hiszen okostelefonról is ugyanolyan egyszerűen lehet rendelni, mivel a meglepetesem.hu okoseszközökre is optimalizálva van.

Ráadásul, ha Amerikából vagy éppen a Távol-Keletről rendeli meg a karácsonyi ajándékcsomagot, akkor az pont ugyanannyiba fog kerülni, mint ha országon belülről tenné meg azt. A határokon belül ugyanis postai címre 1.690 forint a kiszállítási díj, csomagpontra pedig 1.990 forint. Karácsonykor sem számítunk fel semmilyen extra díjat a szállításra.

Képek forrása:

Az oldal tetejére